Thaimassage västerort thaimassage med he

thaimassage västerort thaimassage med he

Lästid: 2 min, det är något som har irriterat mig jättemycket. . Och texten ovanför denna text, vi är övertygade om att ni går härifrån med ett leende på läpparna. Tänk på andra som faktisk erbjuder riktig thaimassage och inte massage med/av en thai. Sedan läste jag texten. Nu har jag sagt mer än vad jag hade tänkt mig. Håll ett öga på vår personalsida, vi får ofta in nya naturliga vackra massörer. En dag kollade jag in deras hemsida. Det är den här jättestora bilden jag möter 4 gånger/dag. Vi gillar att bada Bastu. Nu ventilerar jag i min fristad min blogg. Hit vill jag definitivt inte tipsa någon om och de som söker vad de nu vill ha på salongen hittar säkert dit själv ändå.

Videos

I perfectly know how to distract him when he is working on pc! Jag behöver egentligen inte nämna detta att det förekommer extras eller special menu på olika thaimassage salonger runt om i Sverige å världen. Och vad är det med bilden på 3 damer i vita handdukar och texten. Jag kan inget om thaimassage eller driva ett företag. Det var även som en lek, att de skulle också hitta nya thaimassagesalonger och uppmanade varandra att testa be om HE och berätta sedan om det finns snygga massörer som duger eller som är villiga att göra extra. Snabba cash, 1000kr för Lena Handén eller mer för boom boom. Bilden är minst 2m bred och fäst på fasaden utanför salongen. Det är tre dagar i veckan jag går förbi stället när jag ska lämna och hämta Tilda på förskolan. Det gäller en nyöppnad thaimassage spa salong. Jag började googla thaimassage Happy endings och såklart hittade jag mig till diskussionsforumet Flashback.

Thaimassage västerort thaimassage med he - Salonger - Stockholm

Allting såg som vanligt ut med info och priser. Låter mer som att de har en  funny business än en seriös business. Jag krankar inte ner på dessa thaitjejer och män men tyvärr så finns dem. Vem är det som hittade på allt detta? Om vi hade bott kvar i vår lilla 1:a så hade vi sett salongen och bilden dagligen. Det är också vanligt att man byter ut tjejer/personalen just inom thaimassage/Spa och thairestaurang. Jag har nu valt att ta bussen eller spårvagnen för att slippa se salongen. thaimassage västerort thaimassage med he

1 tänkt på “Thaimassage västerort thaimassage med he”

Lämna Svar